Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Groepslessen-Sandra Wijnhout-
Menu

Zingen en zangles in een groepZingen is een passie

Iedereen kan zingen met de juiste begeleiding!

Zingen gebeurt vaak gezamenlijk, in een koor, in een band, of gewoon bij een kampvuur. 
Groepslessen kunnen worden gevolgd met een vriendengroep, het is ook mogelijk samen met anderen groepslessen te nemen, je leert elkaar kennen en het is gezellig!

Het grootste verschil tussen privé zangles en duo/groepszangles, is dat je natuurlijk met meer personen bent. Je gaat naast het werken aan o.a. adem, houding, techniek, stemgebruik, stemkwaliteiten, articulatie. Nu ook aan de slag met groepsdynamiek, groepsademhaling en als je dat wilt ook meerstemmigheid. Zodat je als groep goed klinkt, als een geheel en je elkaar goed aanvult.

Ook in groepszangles ga je aan de slag met interpretatie. Maar nu als groep. Elk lied is geschreven vanuit een bepaalde emotie en iedereen heeft een eigen associatie bij een lied, maar hoe krijg je alle hoofden dezelfde richting op, dat het gevoel van een lied goed overkomt. Ook daar ga je mee aan de slag.

Een groepszangles duurt 45 minuten of langer, net wat jullie wens is. De kosten verschillen per leeftijd en per grote van de groep.
De lessen worden in Lisse gegeven of op een gewenste locatie. Op een dag en tijd waarop beide partijen kunnen. Het is mogelijk om elke week les te nemen of om de week, heb je andere wensen neem dan gerust contact op. [Klik hier]

Sandra_Wijnhout-2