Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Algemene voorwaarden-Sandra Wijnhout-
Menu

Algemene voorwaarden


[download hier de algemene voorwaarden]

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leerlingen van zangstudio Sandra Wijnhout. Bij minderjarigen zijn ouders en/of verzorgenden verantwoordelijk voor naleving van de voorwaarden. Zij worden geacht op de hoogte te zijn van deze voorwaarden.

Lessen
Een standaard zangles duurt 45 minuten. De tijdstippen en frequentie worden individueel bepaald.

Absentie docente
Mocht de docente niet kunnen les geven (bijvoorbeeld bij ziekte) dan zal ze tijdig afbellen.

Deze les zal dan verschoven worden naar de volgende keer. De reeks van afgesproken lessen schuift daarmee ook op. Het streven voor beide partijen is om een vervangende les in dezelfde leerperiode in te halen.

Absentie leerling
Wanneer de leerling door ziekte of overmacht geen gebruik maakt van de les kan deze bij hoge uitzondering in diezelfde week worden ingehaald, mits dit op tijd wordt doorgegeven (24 uur van te voren) en in het rooster past. De lessen kunnen niet worden meegenomen naar een volgend kwartaal. De zangles is persoonsgebonden en kan dus ook niet door iemand anders worden overgenomen. De leerling heeft geen recht op restitutie van het lesgeld van de desbetreffende les. Wanneer de leerling niet kan komen dan wordt het zeer op prijs gesteld om af te bellen. De lessen beginnen en eindigen op de afgesproken tijd, ook als de leerling te laat is.

Privacy
Zangstudio Sandra Wijnhout kan beeldmateriaal (foto's, video's, geluidsfragmenten, et cetera) maken tijdens lessen en voorstellingen. Deze kunnen op haar website, op dvd's of via social media gepubliceerd worden. Hierop kunnen leerlingen herkenbaar zijn.

Betaling
De leerlingen ontvangen een factuur voor de afgesproken lessen, zie ook de omschrijving hierboven. De factuur dient binnen 14 dagen te worden voldaan.