Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Lessen-Sandra Wijnhout-
Menu

Zangles bij SandraZingen is een passie

Iedereen kan zingen met de juiste begeleiding!

In 2010 is Sandra afgestudeerd aan het conservatorium Alkmaar, als musicalactrice en als Zangpedagoog. Sinds 2008 geeft Sandra zanglessen op diverse locaties.
Sandra heeft zich vooral verdiept in het lesgeven aan kinderen en is afgestudeerd met haar scriptie “Zangles voor Kids”. De kinderstem is steeds in ontwikkeling en groeit mee met het volwassen worden.
Daarnaast geeft Sandra ook veel les aan volwassenen van alle leeftijden.
Zangles bij Sandra is voor iedereen die van zingen houdt. Jong, oud, druk, rustig, verlegen, stoer, echt iedereen is welkom! Is zingen je lust en je leven en zing je het liefst de hele dag door, kom dan een keer voor een proefles. Sandra kan tips geven om het zingen nog leuker te maken.

Wat je kan verwachten in een zangles bij Sandra, is vooral veel PLEZIER. Het is belangrijk dat je het naar je zin hebt en vanuit daar dingen leert. En maak je een foutje? Geen probleem, je bent er immers om te leren. We zingen, wat jij graag zingt! Of je nou van pop, rock, musical, klassiek of opera houdt of toch het liefst iets van Hazes, alles is mogelijk in jouw les!
Je krijgt les in o.a. adem, houding, techniek, stemgebruik, stemkwaliteiten, articulatie, interpretatie en als je daar mee bezig bent ook auditie training.

Sandra is afgestudeerd in de EVT Methode, maar heeft daarnaast ook veel andere methodes gestudeerd zodat ze haar leerlingen in een zo breed mogelijke schaal kan helpen. Want iets wat voor de een werkt, hoeft natuurlijk niet voor een ander ook te werken.
Een belangrijk onderdeel van werken aan de stem is de kennis van logopedie, ook hiervan is de vakkennis aanwezig.

Sandra heeft een prachtige zangstudio, die goed te bereiken is met het openbaar vervoer en de auto. De lessen worden geheel volgens de corona richtlijnen  gegeven en ook de zangstudio is hier op ingericht. 

Een privé zangles duurt 45 minuten en de kosten verschillen per leeftijd.
Het is ook mogelijk om per duo of trio les te volgen.
De lessen worden in Lisse gegeven op een dag en tijd waarop beide partijen kunnen.
Het is mogelijk om elke week les te nemen of om de week, heb je andere wensen neem dan gerust contact op. [klik hier]

20210512_100731[1]